Kasten op maat Tienen

Kasten op maat in je woning te Tienen? Welkom bij Hobin Woningbouw & Renovatie!

Elk nieuwbouw- of renovatieproject is anders en vereist specifieke interieuroplossingen. Het gaat erom de ruimte op een nauwkeurige en intelligente manier in te richten en elke beschikbare m² te benutten met smaak en creativiteit. Hoe doen we dit? Door van bij het ontwerp van uw woning mee te denken over opbergruimte én interieur.

Wij creëren uw (t)huis op maat!

Lees onder de video meer over:

  • Ons aanbod maatkasten
  • Onze realisaties
  • Onze manier van werken


Uitbreiding van uw woning in Tienen met kasten op maat

Maatkasten in alle pracht op de voorgrond om het interieur te versterken of eerder bescheiden op de achtergrond als dat beter past. Van dressing, wandmeubelen tot kasten op maat - het kan allemaal!

Hobin Woningbouw & Renovatie werkt op maat van de klant en dit zowel voor nieuwbouw als renovatie. We begeleiden je doorheen het volledige bouwproces - van het ontwerp tot en met de afwerking, inclusief interieuroplossingen. Wij realiseren uw plannen binnen uw budget en binnen de gestelde termijn.

Meer informatie over kasten op maat voor jouw woning in Tienen?

Bezoek onze kijkwoning in Tienen elke zondag van 14u tot 17u of contacteer ons voor een afspraak. Wij staan u graag te woord met een drankje en geven u graag een (t)huisgevoel.

Kasten op maat Tienen - Hobin kijkwoning


Ons aanbod maatkasten

Wandmeubelen

Schuifdeuren op maat


Kasten op maat Tienen - Hobin Woningbouw

Kasten op maat Tienen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x