Woningrenovatie

Totaalrenovatie of uitbreiding?

Verbouwen op maat

Hobin Woningbouw is al jarenlang een sterke partner voor  en verbouwingen op maat. Wenst u een totaalrenovatie van uw woning of kiest u uw bestaande woning uit te breiden?

Hobin Woningbouw heeft heel wat kennis in huis om uw toekomstige of huidige woning eens grondig na te kijken en te adviseren of verbouwen voor u de beste oplossing is. Aarzel niet om ons hiervoor vrijblijvend te contacteren.

Bouwkundige check

Een grondige bouwkundige check van de woning is cruciaal om geen verrassingen te hebben achteraf. Voor sommige panden is het bovendien voordeliger om te kiezen voor afbraak en heropbouw (al dan niet aan 6% BTW).

Op basis van de bouwtechnische check en een eerste indicatie van de werken die u wenst te doen, kunnen wij al een grove inschatting maken van het kostenplaatje dat u mag verwachten voor uw verbouwing.  Dit kan bepalend zijn voor de beslissing om een woning al dan niet aan te kopen, te renoveren of af te breken en herop te bouwen.

Totaalaannemer

Wanneer u beslist om met ons als totaalaannemer in zee te gaan, begeleiden we de volledige uitvoering - van bouwaanvraag (indien nodig) tot interieur. Wij plannen alle werken in van A tot Z, en kunnen aaneensluitend alle werken uitvoeren zodat u zo snel mogelijk weer kan verhuizen. Als totaalaannemer bewaken we bij Hobin Woningbouw uw budget mee en streven we naar een strakke timing. 

Renovatiepremies

Voor (totaal)renovaties gelden doorgaans ook heel wat bijkomende fiscale voordelen, gaande van een eventueel verlaagd BTW tarief, verminderde registratierechten en een resem premies waarop u aanspraak zou kunnen maken. Hobin Woningbouw helpt u met de administratieve voorbereiding van al deze premie-aanvragen.

Kasten op maat

Elk renovatieproject is anders en vereist tevens specifieke interieuroplossingen op maat. Het gaat erom de ruimte op een nauwkeurige en intelligente manier in te richten en elke beschikbare m² te benutten met smaak en creativiteit. Hoe doen we dit? Door al van bij het begin met u mee te denken over opbergruimte voor na uw woningrenovatie.  kunnen hier een oplossing bieden. 

Meer weten? Kom eens langs voor het bezichtigen van onze recente kijkwoning .


renoveren renovatie verbouwen

Woningrenovatie
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x