Kasten op maat

Kasten op maat in je woning of kantoor? 

Moderne of hedendaagse wandkasten die perfect integreren in uw interieur? Inbouwkasten of dressings die de laatste centimeters van de ruimte benutten? Mooie scheidingswanden die uw woning ruimtelijk houden? Elk project is anders en vereist specifieke interieuroplossingen. Het gaat erom de ruimte op een nauwkeurige en intelligente manier in te richten en elke beschikbare m² te benutten met smaak en creativiteit. Wij bieden kasten en schuifdeuren op maat voor elke ruimte in uw project - volgens eigen stijl en eigen budget.

Wij creëren uw (t)huis op maat!

Hoe gaan wij te werk?

Het ontwerp van uw kasten op maat

Elk ontwerp start van nul en vertrekt volledig vanuit uw specifieke wens of nood - of het nu gaat over een bestaande woning, een nieuwbouw of renovatieproject. We analyseren samen uw zoekvraag - zowel naar opbergruimte, interieurwens (stijl) als budget. Van een lage landelijke dressoir, naar een strakke witte dressing, praktische opbergruimte onder de trap, luxueus badkamermeubel, een strakke scheidingswand tot een moderne schuifdeurkast met glas of textiel … Alles is mogelijk!

Bij Hobin Woningbouw stellen we tijdens een eerste gesprek specifieke vragen, tonen kleurstalen en inspireren aan de hand van ons portfolio. Ook in onze kijkwoning kan u verschillende kasten op maat bezichtigen. Op deze manier krijgt u zicht op een greep uit onze mogelijkheden, de afwerkingsgraad en de kwaliteit van onze kasten.

Met deze informatie gaan wij aan de slag en maken we een eerste ontwerp op maat. Wij begeleiden, adviseren en inspireren tot het ontwerp definitief is.

Wanneer u bouw- of renovatieplannen heeft, is het zinvol om tijdig aan maatkasten te denken in het ontwerpproces. Op deze manier kunnen maatkasten als het ware mee op plan voorzien worden en wordt er bij ontwerp van de woning reeds nagedacht over uw opbergnoden en -mogelijkheden. Wij denken graag van bij aanvang met u mee!

Opmeting en plaatsing

Het volledige proces van opmeting, de productie en de plaatsing van de maatkasten kan u met een gerust hart aan ons overlaten.

Bezoek onze kijkwoning in Tienen elke zondag van 14u tot 17u of contacteer ons voor een afspraak. Wij staan u graag te woord met een drankje e n geven u graag een (t)huisgevoel.

Kasten op maat


Laat u inspireren door een selectie van onze ontwerpen en realisaties.

Wandmeubelen

Schuifdeuren op maatKasten op maat

Renovatie

Hobin Woningbouw is uw sterke partner voor renovaties en verbouwingen op maat. Van een totaalrenovatie van uw woning tot een uitbreiding.

Nieuwbouw

Met onze jarenlange ervaring in de bouwsector stappen we bij Hobin Woningbouw met veel plezier aan boord van uw nieuwbouwproject. Wij werken met woningbouw die 100% inspeelt op uw wensen en stijl.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x