Over Hobin

Woningbouw

Bouwen en verbouwen op maat

Met 15 jaar ervaring in de bouwsector stappen we bij Hobin Woningbouw met veel plezier aan boord van uw woonproject, een (t)huis. Woningen op maat van de klant bouwen en verbouwen, mensen begeleiden naar hun ultiem thuisgevoel: daar tekenen wij voor. Een huis op maat van uw levensstijl, smaak en budget. Op uw eigen bouwgrond of één van onze percelen. In een bouwstijl naar uw wens: van landelijke pastoriestijl tot hedendaags of tijdloos. Van traditionele tot eigentijdse materialen, van ingeburgerde tot nieuwe technieken.

Uniek ontwerp

Als familiebedrijf gaan we bij Hobin Woningbouw voor een persoonlijke aanpak, zowel met onze medewerkers als met u, de bouwheer. Van bij de eerste afspraak tot de uiteindelijke bouw en oplevering van uw woning nemen wij uw belangen en wensen ter harte.

Wij luisteren, inspireren, adviseren en helpen keuzes maken. Uw ideeën zijn essentieel voor ons. We bieden totaaloplossingen, optimaliseren uw ontwerp en werken actief mee in het volledige bouwproces. Van het opstellen van de plannen tot de service achteraf. Van het eerste contact tot de volledige afwerking met kasten op maat. Door te bouwen op maat, geven we de vrijheid om uw woning volledig te personaliseren. Elk huis wordt een persoonlijk pareltje! Onze recente kijkwoning en onze realisaties kunnen alvast inspireren.

Totaalaannemer

Als totaalaannemer nemen we bij Hobin Woningbouw de volledige coördinatie op ons en werken we met één aanspreekpunt voor al uw vragen. Het bouwteam zorgt voor een kwalitatieve uitvoering. Een vlotte communicatie, ook met u als bouwheer, staat bij ons centraal. 

Kijkwoning

Meer weten? Kom eens langs voor het bezichtigen van onze recente .

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x