Nieuwbouw

Uw nieuwbouw project, uw stijl!

Gepersonaliseerd plan 

Met onze jarenlange ervaring in de bouwsector stappen we bij Hobin Woningbouw te Tienen met veel plezier aan boord van uw nieuwbouwproject. Wij werken met woningbouw die 100% inspeelt op uw wensen en stijl. Bij ons dus geen standaardplannen of -materialen om uit te kiezen. Elk ontwerp is uniek, volledig gepersonaliseerd en afgestemd op uw budget en behoeften. 

Bouwen met totaalaannemer voor uw nieuwbouw

Als totaalaannemer te Tienen denken we actief mee in elke fase van uw bouwproject. Wanneer u beslist om uw huis te laten bouwen door Hobin woningbouw, maken we een analyse van uw behoeften en wensen. De eerste ontwerpen door onze eigen architect krijgen vervolgens vorm. Ook bij de aanvraag van de nodige vergunningen wordt u persoonlijk begeleid. Liggen de plannen van een eigen architect reeds klaar? Ook dan is Hobin Woningbouw een geschikte partner om mee samen te werken. 

Als ervaren aannemer worden onze eigen experts en gelijkgestemde onderaannemers ingezet voor de bouw van uw woning. Elk detail van uw huis wordt met de grootste zorg afgewerkt. Strikte werfopvolging en een vlotte communicatie met u als bouwheer vinden wij bij Hobin Woningbouw uiteraard vanzelfsprekend tijdens dit bouwproces. 

Binnenafwerking

Bij het ontwerp van uw nieuwbouw woning hebben we – indien gewenst – extra oog voor de binnenafwerking en opbergruimte van uw woning met kasten op maat. Het gaat erom de ruimte op een nauwkeurige en intelligente manier in te richten en elke beschikbare m² te benutten met smaak en creativiteit.  Hoe doen we dit? Door al van bij het ontwerp van uw woning met u mee te denken over opbergruimte.  Kasten op maat kunnen hier een oplossing bieden. 

Interieuroplossingen

Elk nieuwbouw is anders en vereist specifieke interieuroplossingen. Het gaat erom de ruimte op een nauwkeurige en intelligente manier in te richten en elke beschikbare m² te benutten met smaak en creativiteit. Hoe doen we dit? Door van bij het ontwerp van uw woning mee te denken over en het voorzien van nuttige maatkasten. In onze kijkwoning te Tienen kan u alvast een greep van onze maatkasten bekijken. Nadien gaan we aan de slag voor uw persoonlijke oplossing op maat.

Ons aanbod maatkasten

Maatkasten in alle pracht op de voorgrond als dat het interieur versterkt of eerder bescheiden op de achtergrond als dat beter past. Van dressing, wandmeubelen, schuifdeuren tot kasten op maat - het kan allemaal!

Kasten op maat

Meer weten? Kom eens langs voor het bezichtigen van onze recente kijkwoning te Tienen.

Tuinontwerp

De tuin is een verlengde van uw huis. De sfeer die in huis heerst, wordt doorgezet naar de tuin. Indien gewenst worden onze totaalprojecten voorzien van een afgewerkt terras en tuin - in lijn met de levensstijl van u als bouwheer. Weinig tijd of vooral genieten? Dan is onderhoudsvriendelijkheid van de tuin topprioriteit!

Als kers op de taart kan u eveneens bij ons terecht voor uw eigen zwembad. FLOW installeert uw zwembad op maat. 

Kwaliteit en perfectionisme, dat zijn FLOW zwembaden!

Steeds meer mensen kiezen voor een polypropyleen zwembad in de tuin. Polypropyleen heeft zijn kwaliteit en degelijkheid doorheen de jaren bewezen: het is flexibel, scheurvast en bovenal antibacterieel. Onze polypropyleen zwembaden zijn omwille van hun chemische resistentie ongevoelig voor osmose, een diffusieproces dat na verloop van tijd zwarte bubbels doet ontstaan in uw eens zo heldere kuip. Bovendien is dit materiaal UV bestendig en op de koop toe een zeer goede isolator. Door de jaren heen heeft polypropyleen zich in de markt gezet als het perfecte materiaal voor de constructie van inbouwzwembaden.

Kiezen voor een polypropyleen zwembad, is dus kiezen voor zekerheid op langere termijn. Het aanleggen van een buitenzwembad is immers een duurzame investering in uw huis en tuin.

nieuwbouw, bouwen

Ontdek Flow Zwembaden

Leven aan het water met FLOW

De ontspannende werking van water laat uw outdoor leefruimte een rustgevende sfeer uitstralen. FLOW zwembaden streeft ernaar om met een toegevoegde waarde van water een complete beleving te creëren, zowel voor ontspannende als opwekkende momenten. Zo’n beleving vraagt niet zomaar een zwembad, maar een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving. 

Homing als levensstijl

FLOW zet mee in op de nieuwste trend ‘homing’, waarbij het sociale leven meer en meer thuis plaatsvindt samen met familie en vrienden. Het opnieuw ontdekte plezier van thuis zijn, waar we inzetten op de feel-good factor op eigen bodem. Bij ‘outdoor homing’ krijgt de tuin de boventoon. Steeds vaker gaan mensen hun tuin inrichten als onderdeel van de woonruimte, waar we ons af en toe kunnen terugtrekken uit de dagelijkse rush. De keuze voor een zwembad bij FLOW is kiezen voor een levensstijl, voor thuiskomen. 

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. Wij nemen niet enkel de aanleg van het zwembad op ons, maar ook aanleg van de tuin, terras of poolhouse. FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen. Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Strak en sober

De polypropyleen zwembaden van FLOW hebben wat veel puristen zich wensen: pure eenvoud, stijl en rust in het lijnenspel. Het is bijzonder in zijn natuurlijke eenvoud en heeft geen tierlantijntjes nodig om schoonheid uit te stralen. De lijnvoering van het zwembad houden we even zuiver als het water.

Onze zwembaden zijn een blikvanger in elke tuin en laat alle elementen op een natuurlijke manier samensmelten.

Duurzaam en tijdloos

Kwaliteit en perfectionisme vat het vakmanschap van FLOW zwembaden goed samen. We ontwerpen met u als klant een uniek en duurzaam concept: een zwembad op maat in harmonie met uw huis en tuin. Bij FLOW gaan vormgeving en functionaliteit hand in hand. De technische elementen zijn onopvallend weggewerkt en staan de elegantie en sobere lijnen van het bad niet in de weg. Geen detail werd aan het toeval overgelaten en ook de technische aspecten zijn van hoog niveau.
FLOW gaat voor tijdloos.

Meer weten? Kom eens langs voor het bezichtigen van onze recente kijkwoning teTienen.

Renovatie

Hobin Woningbouw is uw sterke partner voor renovaties en verbouwingen op maat. Van een totaalrenovatie van uw woning tot een uitbreiding.

Kasten op maat

Wens je kasten op maat en schuifdeuren voor uw woning of kantoor? Hobin creëert uw thuis met slimme opbergruimte - volgens smaak en eigen budget!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x