BEN-woning

BEN-woning

Investeer in je toekomst met een BEN-woning

Duurzaam bouwen en renoveren

Bijna-energieneutraal is kiezen voor de toekomst. Door  én duurzaam te (ver) beschermt Hobin Woningbouw ook uw investering op lange termijn. Zowel bij  als bij  van uw  werken wij met energiezuinige materialen. Een win-win verhaal, zowel voor het milieu als uw portemonnee. 

Bijna-energieneutraal (BEN-woning)

Bouwen volgens de Bijna-Energie-Neutraal (BEN) principes wordt vanaf 2021volgens de  wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen (en in heel Europa). Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Van bij het ontwerp hebben we oog voor de energiezuinigheid van uw woning. 

ben-woning

Ook onze eigen projectwoningen werken we volledig energiezuinig af als volwaardige BEN-woningen.Nieuwbouw

Met onze jarenlange ervaring in de bouwsector stappen we bij Hobin Woningbouw met veel plezier aan boord van uw nieuwbouwproject. Wij werken met woningbouw die 100% inspeelt op uw wensen en stijl.

Maatkasten

Elk nieuwbouw- of renovatieproject is anders en vereist specifieke interieuroplossingen. Van dressing, wandmeubelen tot kasten op maat - het kan allemaal!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x