Nieuwbouw

Uw nieuwbouw, uw stijl!

Gepersonaliseerd plan 

Met onze jarenlange ervaring in de bouwsector stappen we bij Hobin Woningbouw met veel plezier aan boord van uw nieuwbouwproject. Wij werken met woningbouw die 100% inspeelt op uw wensen en stijl. Bij ons dus geen standaardplannen of -materialen om uit te kiezen. Elk ontwerp is uniek, volledig gepersonaliseerd en afgestemd op uw budget en behoeften. 

Bouwen met totaalaannemer

Als totaalaannemer denken we actief mee in elke fase van uw bouwproject. Wanneer u beslist om uw huis te laten bouwen door Hobin woningbouw, maken we een analyse van uw behoeften en wensen. De eerste ontwerpen door onze eigen architect krijgen vervolgens vorm. Ook bij de aanvraag van de nodige vergunningen wordt u persoonlijk begeleid. Liggen de plannen van een eigen architect reeds klaar? Ook dan is Hobin Woningbouw een geschikte partner om mee samen te werken. 

Als ervaren aannemer worden onze eigen experts en gelijkgestemde onderaannemers ingezet voor de bouw van uw woning. Elk detail van uw huis wordt met de grootste zorg afgewerkt. Strikte werfopvolging en een vlotte communicatie met u als bouwheer vinden wij bij Hobin Woningbouw uiteraard vanzelfsprekend tijdens dit bouwproces. 

Binnenafwerking

Bij het ontwerp van uw nieuwbouw woning hebben we – indien gewenst – extra oog voor de binnenafwerking en opbergruimte van uw woning met kasten op maat. Het gaat erom de ruimte op een nauwkeurige en intelligente manier in te richten en elke beschikbare m² te benutten met smaak en creativiteit.  Hoe doen we dit? Door al van bij het ontwerp van uw woning met u mee te denken over opbergruimte.  Kasten op maat kunnen hier een oplossing bieden. 

Tuinontwerp

De tuin is een verlengde van uw huis. De sfeer die in huis heerst, wordt doorgezet naar de tuin. Indien gewenst worden onze totaalprojecten voorzien van een afgewerkt terras en tuin - in lijn met de levensstijl van u als bouwheer. Weinig tijd of vooral genieten? Dan is onderhoudsvriendelijkheid van de tuin topprioriteit!

Meer weten? Kom eens langs voor het bezichtigen van onze recente kijkwoning.


nieuwbouw kijkwoning

Nieuwbouw
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x