Renovatie

Totaalrenovatie of uitbreiding?

Hobin Woningbouw & Renovatie werkt op maat van de klant en dit zowel voor nieuwbouw projecten als verbouwingen. Ons doel is u te laten (ver)bouwen zonder zorgen. We begeleiden je doorheen het volledige bouwproces - van het ontwerp tot en met de afwerking.

U zoekt een nieuwe woning of wenst te verbouwen? Hobin woningbouw & renovatie (ver)bouwt van ruwbouw winddicht tot volledig afgewerkt. Wij realiseren uw plannen binnen uw budget en binnen de gestelde termijn.

Renovatie? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Verbouwen op maat

Hobin Woningbouw  is al jarenlang een sterke partner voor verbouwingen op maat. Wenst u een totaalrenovatie van uw woning of kiest u uw bestaande woning uit te breiden?

Hobin Woningbouw heeft heel wat kennis in huis om uw toekomstige of huidige woning eens grondig na te kijken en te adviseren of renovatie voor u de beste oplossing is. Aarzel niet om ons hiervoor vrijblijvend te contacteren of bezoek onze kijkwoning te Tienen.

Renovatie

Bouwkundige check

Een grondige bouwkundige check van de woning is cruciaal om geen verrassingen te hebben achteraf. Voor sommige panden is het bovendien voordeliger om te kiezen voor afbraak en heropbouw (al dan niet aan 6% BTW).

Op basis van de bouwtechnische check en een eerste indicatie van de werken die u wenst te doen, kunnen wij al een grove inschatting maken van het kostenplaatje dat u mag verwachten voor uw verbouwing.  Dit kan bepalend zijn voor de beslissing om een woning al dan niet aan te kopen, te renoveren of af te breken en herop te bouwen.

Totaalaannemer

Wanneer u beslist om met ons als totaalaannemer, gevestigd in Tienen,in zee te gaan, begeleiden we de volledige uitvoering - van bouwaanvraag (indien nodig) tot interieur. Wij plannen alle werken in van A tot Z, en kunnen aaneensluitend alle werken uitvoeren zodat u zo snel mogelijk weer kan verhuizen. Als totaalaannemer bewaken we bij Hobin Woningbouw uw budget mee en streven we naar een strakke timing. 

Tuinontwerp

De tuin is een verlengde van uw huis. De sfeer die in huis heerst, wordt doorgezet naar de tuin. Indien gewenst worden onze totaalprojecten voorzien van een afgewerkt terras en tuin - in lijn met de levensstijl van u als bouwheer. Weinig tijd of vooral genieten? Dan is onderhoudsvriendelijkheid van de tuin topprioriteit!

Als kers op de taart kan u eveneens bij ons terecht voor uw eigen zwembad. FLOW installeert uw zwembad op maat. 

Steeds meer mensen kiezen voor een polypropyleen zwembad in de tuin. Polypropyleen heeft zijn kwaliteit en degelijkheid doorheen de jaren bewezen: het is flexibel, scheurvast en bovenal antibacterieel. Onze polypropyleen zwembaden zijn omwille van hun chemische resistentie ongevoelig voor osmose, een diffusieproces dat na verloop van tijd zwarte bubbels doet ontstaan in uw eens zo heldere kuip. Bovendien is dit materiaal UV bestendig en op de koop toe een zeer goede isolator. Door de jaren heen heeft polypropyleen zich in de markt gezet als het perfecte materiaal voor de constructie van inbouwzwembaden.

Verbouwen zwembad tienen

Kiezen voor een polypropyleen zwembad, is dus kiezen voor zekerheid op langere termijn. Het aanleggen van een buitenzwembad is immers een duurzame investering in uw huis en tuin.

Flow zwembaden

Renovatiepremies

Voor (totaal)renovaties gelden doorgaans ook heel wat bijkomende fiscale voordelen, gaande van een eventueel verlaagd BTW tarief, verminderde registratierechten en een resem premies waarop u aanspraak zou kunnen maken. Hobin Woningbouw helpt u met de administratieve voorbereiding van al deze premie-aanvragen.

https://www.wonenvlaanderen.be/premies/de-vlaamse-renovatiepremie

Kasten op maat

Elk renovatieproject is anders en vereist tevens specifieke interieuroplossingen op maat. Het gaat erom de ruimte op een nauwkeurige en intelligente manier in te richten en elke beschikbare m² te benutten met smaak en creativiteit. Hoe doen we dit? Door al van bij het begin met u mee te denken over opbergruimte voor na uw woningrenovatie.  kunnen hier een oplossing bieden. 

Interieuroplossingen

Elk nieuwbouw is anders en vereist specifieke interieuroplossingen op maat van elke ruimte.. Het gaat erom de ruimte op een nauwkeurige en intelligente manier in te richten en elke beschikbare m² te benutten met smaak en creativiteit. Hoe doen we dit? Door van bij het ontwerp van uw woning mee te denken over en het voorzien van nuttige maatkasten.

In onze kijkwoning te Tienen kan u alvast een greep van onze maatkasten bekijken. Nadien gaan we aan de slag voor uw persoonlijke oplossing op maat.

Ons aanbod maatkasten

Maatkasten in alle pracht op de voorgrond als dat het interieur versterkt of eerder bescheiden op de achtergrond als dat beter past. Van dressing, wandmeubelen, schuifdeuren tot kasten op maat - het kan allemaal!

renovatie tienen

Meer weten? Kom eens langs voor het bezichtigen van onze recente kijkwoning te Aarschotsesteenweg 441 te 3300 Tienen.

Nieuwbouw

Met onze jarenlange ervaring in de bouwsector stappen we bij Hobin Woningbouw met veel plezier aan boord van uw nieuwbouwproject. Wij werken met woningbouw die 100% inspeelt op uw wensen en stijl.

Kasten op maat

Wens je kasten op maat en schuifdeuren voor uw woning of kantoor? Hobin creëert uw thuis met slimme opbergruimte - volgens smaak en eigen budget!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x