FLOW zwembaden

FLOW zwembaden streeft ernaar om met een toegevoegde waarde van water een complete beleving te creëren in uw tuin in , zowel voor ontspannende als opwekkende momenten. Zo’n beleving vraagt niet zomaar een zwembad, maar een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving.

Strak en sober 

De zwembaden van FLOW hebben wat veel puristen zich wensen: pure eenvoud, stijl en rust in het lijnenspel. Het is bijzonder in zijn natuurlijke eenvoud en heeft geen tierlantijntjes nodig om schoonheid uit te stralen. De lijnvoering van het zwembad houden we even zuiver als het water. Onze zwembaden in polypropyleen zijn een blikvanger in elke tuin en laten alle elementen op een natuurlijke manier samensmelten.

Duurzaam en tijdloos

Kwaliteit en perfectionisme vat het vakmanschap van FLOW zwembaden goed samen. We ontwerpen met u als klant een uniek en duurzaam concept: een zwembad op maat in harmonie met uw huis en tuin. Bij FLOW vloeien vormgeving en kwaliteit in elkaar over. Onze zwembaden worden vervaardigd uit 100% hoogwaardig polypropyleen en worden in het atelier op maat geproduceerd. De technische elementen zijn onopvallend weggewerkt en staan de elegantie en sobere lijnen van het bad niet in de weg. Geen detail werd aan het toeval overgelaten en ook de technische aspecten zijn van hoog niveau. FLOW gaat voor duurzaam en tijdloos.

Polypropyleen zwembad als duurzame keuze

Onze zwembaden worden enkel vervaardigd uit het zuiverste polypropyleen. Dit materiaal is tot in de massa gekleurd, is chemisch hyper-resistent en van nature anti-bacterieel. Polypropyleen is volledig ongevoelig voor osmose, in tegenstelling tot polyester.

Kiezen voor een polypropyleen zwembad, is dus kiezen voor zekerheid op langere termijn. Het aanleggen van een buitenzwembad is immers een duurzame investering in uw huis en tuin, in uzelf.

Maatwerk

Onze polypropyleen zwembaden worden steeds op maat gemaakt U kan dus zelf beslissen over de uiteindelijke oppervlakte van uw kuip, naargelang uw wens of de mogelijkheden van uw tuin in . U hebt dan vrije keuze naar afmeting en afwerking.

Om de productie te optimaliseren en een competitieve prijs te garanderen, werken we ook met basismodellen in functie van de meest gevraagde configuraties. Zo is de strandbank standaard deel gaan uitmaken van ons basismodel. Naast de bewuste esthetische keuze is het namelijk de meest doeltreffende manier om uw rolluik weg te werken, zonder in te boeten aan gebruiksoppervlakte van uw zwembad. Ook is de strakke enkelvoudige trap een basiskeuze geworden. Comfortabel, bescheiden, elegant en toch met optimale zwemruimte.

Wenst u echter uw eigen creativiteit de vrije loop te laten, dan denken wij graag met u mee voor de realisatie van uw zwembaddroom.

Kleurvast

Onze zwembaden zijn tot in de kern kleurvast en niet onderhevig aan extreme UV-omstandigheden. De kleur van uw zwembad kiest u voornamelijk volgens voorkeur van de waterkleur en de sfeer die u wenst te creëren. Een zwembad dat opgaat in de omgeving of juist als eyecatcher in uw tuin? FLOW kan uw zwembad leveren in 3 basiskleuren: wit, lichtgrijs of donkergrijs. Het water krijgt in functie van deze materiaalkleuren zijn eigen kleur.

Wit

Een wit oppervlak laat bij zonlicht het water schitteren in een zachtblauwe kleur. Het water heeft een frisse en lichte kleur blauw. De tint van het water springt bij dit bad in het oog.

zwembad op maat plaatsen

Lichtgrijs

zwembad op maat plaatsen

Donkergrijs

De donkergrijze kleur maakt indruk vanwege haar donkere turquoise kleur. Een donkere basiskleur zorgt voor een meer eigentijdse en natuurlijke look. De kleur van het water is meer rustgevend dan bij een lichte ondergrond. Een donkergrijs zwembad heeft bij zonlicht een heldere en frisse uitstraling vanwege het krachtige blauwe water. Het water weerspiegelt de omgeving zonder te verblinden, precies zoals bij water in de natuur.

zwembad op maat plaatsen
Antraciet

Qua spiegeleffect is een antraciet zwembad erg vergelijkbaar met een zwart bad. Dit bad is donker-donker grijs. Het voordeel van deze antraciete kleur t.a.v. een zwart bad is dat een antraciet bad wél dieptegevoel geeft, ook bij minder zonnig weer. Een antraciet zwembad versterkt het spiegeleffect. Je krijgt dus een echte spiegelvijver die de omgeving reflecteert. Dat is erg mooi wanneer de omliggende bomen en planten lichtjes bewegen in de wind. Hoe donkerder je bad, hoe sneller het opwarmt in de zomer. Een donkere kleur trekt warmte aan. De watertemperatuur ligt dus net een beetje hoger dan bij een klassiek 'blauw' zwembad.

zwembad op maat plaatsen


Waarom kiezen voor een zwembad van FLOW?

Persoonlijke aanpak

Samen kijken we met u naar uw project, we komen ter plaatste en maken een offerte op maat. We zoeken samen naar het zwembad dat bij u past. Een zwembad dat samenvloeit met uw huis en tuin. Daar waar nodig geven we u advies zodat u de beste en meest duurzame keuze kan maken, maximaal rekening houdend met smaak en budget. Na onze kennismaking kijken we samen hoe uw zwemdroom werkelijkheid wordt. De plaatsing van uw zwembad wordt met veel zorg en oog voor detail uitgevoerd.

Onze samenwerking stopt niet na het plaatsen van uw zwembad, ook voor het onderhoud kan u bij ons terecht. Wij blijven bereikbaar voor al uw vragen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor, tijdens én na de werken. Tevredenheid - ook op lange termijn - staat bij ons centraal. Wij zijn maar tevreden als onze klanten tevreden zijn. FLOW is niet enkel met zwembaden bezig, maar ook met mensen!

Esthetiek en afwerking

Onze zwembadkuipen worden gemaakt uit polypropyleen platen die in het atelier aan elkaar worden gelast. Hierdoor bekomt men gladde wanden en rechte hoeken, wat perfect aansluit bij het hedendaagse en sobere design van vele tuinen. De hoge waterlijn, het minimalistisch design en de elegante toegangstrap zorgen ervoor dat het bad uitblinkt in zijn puurheid. Onze zwembaden vallen op door hun strakke en elegante lijnen en staat bovendien het gebruiksgemak niet in de weg!

Onderhoudsvriendelijk

Onze polypropyleen zwembaden hebben gladde wanden, wat onderhoud vereenvoudigt. Micro-organismen krijgen weinig kans om zich vast te hechten. Er is dus minder nood aan chemische producten om het zwembad te reinigen. Dankzij onze kwalitatieve filterunit garanderen wij door de juiste technieken en installatie glashelder zwembadwater en een zorgeloze zwembadervaring.

Totaalconcept 

Helemaal tot rust komen in een prachtige tuin met zwembad? Bij FLOW leveren we totaaloplossingen.
We leggen niet alleen een maatwerk zwembad voor u aan, we kunnen ook bijpassend een terras aanleggen en poolhouse voorzien. Een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving, in overeenstemming met uw eigen wensen en noden. Om het totaalproject vlot te laten verlopen, trachten we de aanleg van uw zwembad en uw terras of poolhouse op hetzelfde moment in te plannen.

Een blik achter de schermen van FLOW zwembaden ?{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x