Kasten op maat Keerbergen

Kasten op maat in je woning te Keerbergen? Welkom bij Hobin Woningbouw & Renovatie!

Elk nieuwbouw- of renovatieproject is anders en vereist specifieke interieuroplossingen. Het gaat erom de ruimte op een nauwkeurige en intelligente manier in te richten en elke beschikbare m² te benutten met smaak en creativiteit. Hoe doen we dit? Door van bij het ontwerp van uw woning mee te denken over opbergruimte én interieur.

Wij creëren uw slimme (t)huis!


Lees onder de video meer over:

  • Ons aanbod maatkasten
  • Onze realisaties
  • Onze manier van werken


Uitbreiding van uw woning in Keerbergen met kasten op maat

Maatkasten in alle pracht op de voorgrond om het interieur te versterken of eerder bescheiden op de achtergrond als dat beter past. Van dressing, wandmeubelen tot kasten op maat - het kan allemaal!

Hobin Woningbouw & Renovatie werkt op maat van de klant en dit zowel voor nieuwbouw als renovatie. We begeleiden je doorheen het volledige bouwproces - van het ontwerp tot en met de afwerking, inclusief interieuroplossingen. Wij realiseren uw plannen binnen uw budget en binnen de gestelde termijn.

Meer informatie over kasten op maat voor jouw (nieuwe) woning in Keerbergen?


Bezoek onze kijkwoning in Tienen elke zondag van 14u tot 17u of contacteer ons voor een afspraak. Wij staan u graag te woord met een drankje en geven u graag een (t)huisgevoel.

Kasten op maat Keerbergen - Hobin kijkwoning


Ons aanbod maatkasten

Wandmeubelen

Schuifdeuren op maat


Waarom kasten op maat van Hobin Woningbouw?

Bouwen en verbouwen op maat

Met 15 jaar ervaring in de bouwsector stappen we bij Hobin Woningbouw met veel plezier aan boord van uw woonproject in Keerbergen. Woningen op maat van de klant bouwen, verbouwen en inrichten, mensen begeleiden naar hun ultiem thuisgevoel: daar tekenen wij voor! 

  • Een huis op maat van uw levensstijl, smaak en budget. 
  • In een bouwstijl naar uw wens: van landelijke pastoriestijl tot hedendaags of tijdloos. 
  • Van traditionele tot eigentijdse materialen, van ingeburgerde tot nieuwe technieken.

Uniek ontwerp

Als familiebedrijf uit regio Keerbergen gaan we bij Hobin Woningbouw voor een persoonlijke aanpak, zowel met onze medewerkers als met u, de bouwheer. Van bij de eerste afspraak tot de uiteindelijke oplevering van uw kasten op maat nemen wij uw belangen en wensen ter harte.

Wij luisteren, inspireren, adviseren en helpen keuzes maken. Uw ideeën zijn essentieel voor ons. We bieden totaaloplossingen, optimaliseren uw ontwerp en werken actief mee in het volledige realisatieproces. Van het opstellen van de plannen tot de service achteraf. Door te werken op maat, geven we de vrijheid om uw woning en opbergruimte volledig te personaliseren. Elk huis wordt een persoonlijk pareltje! Onze recente kijkwoning en onze realisaties kunnen alvast inspireren. 

Totaalaannemer

Als totaalaannemer nemen we bij Hobin Woningbouw & Renovatie de volledige coördinatie op ons en werken we met één aanspreekpunt voor al uw vragen. Het bouwteam zorgt voor een kwalitatieve uitvoering. Een vlotte communicatie, ook met u als bouwheer, staat bij ons centraal. 

Interesse in maatkasten van Hobin Woningbouw voor jouw woning in Keerbergen?


Kasten op maat Keerbergen - Hobin Woningbouw

Kasten op maat Keerbergen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x