Kasten op maat Landen

Kasten op maat in je woning of kantoor te Landen? Welkom bij Hobin Woningbouw & Renovatie!

Moderne of hedendaagse wandkasten die perfect integreren in uw interieur? Inbouwkasten of dressings die de laatste centimeter van de ruimte benutten? Mooie scheidingswanden voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Elke woning is anders en vereist specifieke interieuroplossingen. Het gaat erom de ruimte op een nauwkeurige en intelligente manier in te richten en elke beschikbare m² te benutten met smaak en creativiteit. Wij bieden kasten en schuifdeuren op maat voor elke ruimte binnen uw project - volgens smaak en eigen budget.

Elk ontwerp start van nul en vertrekt volledig vanuit uw specifieke wens of nood - of het nu gaat over een bestaande woning of een nieuwbouw- of renovatieproject. We analyseren samen uw zoekvraag - zowel naar opbergruimte, interieurwens (stijl) als budget. 

Met deze informatie gaan wij aan de slag en maken we een eerste ontwerp op maat. Wij begeleiden, adviseren en inspireren tot het ontwerp definitief is.

Wij creëren uw slimme (t)huis!

Lees onder de video meer over:

  • Ons aanbod maatkasten en schuifdeuren
  • Een greep uit onze realisaties
  • Onze manier van werken

Hoe gaan wij te werk?

Het ontwerp van uw kasten op maat

Elk ontwerp start van nul en vertrekt volledig vanuit uw specifieke wens of nood - of het nu gaat over een bestaande woning of een nieuwbouw- of renovatieproject. We analyseren samen uw zoekvraag - zowel naar opbergruimte, interieurwens (stijl) als budget. Van een lage landelijke dressoir, naar een strakke witte dressing, praktische opbergruimte onder de trap, een luxueus tv-meubel, een strakke scheidingswand tot een moderne schuifdeurkast met glas of textiel … Alles is mogelijk!

We stellen tijdens een eerste gesprek specifieke vragen, tonen kleurstalen en inspireren aan de hand van ons portfolio. Ook in onze kijkwoning kan u verschillende kasten op maat bezichtigen. Op deze manier krijgt u zicht op een greep uit onze mogelijkheden, de afwerkingsgraad en de kwaliteit van onze kasten.

Met deze informatie gaan wij aan de slag en maken we een eerste ontwerp op maat. Wij begeleiden, adviseren en inspireren tot het ontwerp definitief is.

Wanneer u bouw- of renovatieplannen heeft, is het zinvol om tijdig aan maatkasten te denken in het ontwerpproces. Op deze manier kunnen maatkasten als het ware mee op plan voorzien worden en wordt er bij ontwerp van de woning reeds nagedacht over uw opbergnoden en mogelijkheden. Wij denken graag van bij aanvang met u mee!

Opmeting en plaatsing

Het volledige proces van opmeting, de productie en de plaatsing van de maatkasten kan u met een gerust hart aan ons overlaten.

Meer informatie over kasten op maat voor jouw project in Landen?


Bezoek onze kijkwoning in Tienen elke zondag van 14u tot 17u of contacteer ons voor een afspraak. Wij staan u graag te woord met een drankje en geven u graag een (t)huisgevoel.

Kasten op maat Landen - Hobin kijkwoning


Laat u inspireren door een selectie van onze ontwerpen en realisaties.

Wandmeubelen

Schuifdeuren op maat


Kasten op maat Landen - Hobin Woningbouw

Kasten op maat Landen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x