Nieuwbouw projecten Tienen

Op zoek naar nieuwbouw projecten in Tienen? Welkom bij Hobin Woningbouw & Renovatie!

U zoekt een nieuwe woning in Tienen? Hobin woningbouw bouwt van ruwbouw winddicht tot volledig afgewerkt. Wij realiseren uw plannen binnen het geplande budget en binnen de gestelde termijn. Wij creëren uw (t)huis!


Lees onder de video meer over:

  • Gepersonaliseerd plan
  • Binnenafwerking en tuinontwerp
  • Totaalaannemer
  • Duurzaam bouwen met een BEN-woning
  • En nog veel meer andere interessante info...


Uw gewenste nieuwbouw project in Tienen

Gepersonaliseerd plan 

Met onze jarenlange ervaring in de bouwsector stappen we bij Hobin Woningbouw met veel plezier aan boord van uw nieuwbouwproject in Tienen. Wij werken met woningbouw die 100% inspeelt op uw wensen én stijl. Bij ons dus geen standaardplannen of -materialen om uit te kiezen. Elk ontwerp is uniek, volledig gepersonaliseerd en afgestemd op uw budget en behoeften. 

Bouwen met totaalaannemer

Als totaalaannemer denken we actief mee in elke fase van uw bouwproject. Wanneer u beslist om uw huis te laten bouwen door Hobin Woningbouw, maken we een analyse van uw behoeften en wensen. De eerste ontwerpen door onze eigen architect krijgen vervolgens vorm. Ook bij de aanvraag van de nodige vergunningen wordt u persoonlijk begeleid. Liggen de plannen van een eigen architect reeds klaar? Ook dan is Hobin Woningbouw een geschikte partner om mee samen te werken. 

Als ervaren aannemer worden onze eigen experts en gelijkgestemde onderaannemers ingezet voor de bouw van uw woning. Elk detail van uw huis wordt met de grootste zorg afgewerkt. Strikte werfopvolging en een vlotte communicatie met u als bouwheer vinden wij bij Hobin Woningbouw uiteraard vanzelfsprekend tijdens dit bouwproces. 

Binnenafwerking

Bij het ontwerp hebben we – indien gewenst – extra oog voor de binnenafwerking en opbergruimte van uw woning met kasten op maat. Het gaat erom de ruimte op een nauwkeurige en intelligente manier in te richten en elke beschikbare m² te benutten met smaak en creativiteit. Hoe doen we dit? Door al van bij het ontwerp van uw woning met u mee te denken over opbergruimte. Kasten op maat kunnen hier een oplossing bieden. 

Tuinontwerp

De tuin is een verlengde van uw huis. De sfeer die in huis heerst, wordt doorgezet naar de tuin. Indien gewenst worden onze totaalprojecten voorzien van een afgewerkt terras en tuin - in lijn met de levensstijl van u als bouwheer. Weinig tijd of vooral genieten? Dan is onderhoudsvriendelijkheid van de tuin topprioriteit!

Meer weten over nieuwbouw projecten in Tienen van Hobin Woningbouw?


Bezoek onze kijkwoning in Tienen elke zondag van 14u tot 17u of contacteer ons voor een afspraak. Wij staan u graag te woord met een drankje en geven u graag een (t)huisgevoel.

Nieuwbouw projecten Tienen - Hobin Woningbouw


Waarom nieuwbouw projecten van Hobin Woningbouw?

Bouwen en verbouwen op maat

Met 15 jaar ervaring in de bouwsector stappen we bij Hobin Woningbouw met veel plezier aan boord van uw woonproject in Tienen. Woningen op maat van de klant bouwen en verbouwen, mensen begeleiden naar hun ultiem thuisgevoel: daar tekenen wij voor! 

  • Een huis op maat van uw levensstijl, smaak en budget. 
  • Op uw eigen bouwgrond of één van onze percelen. 
  • In een bouwstijl naar uw wens: van landelijke pastoriestijl tot hedendaags of tijdloos. 
  • Van traditionele tot eigentijdse materialen, van ingeburgerde tot nieuwe technieken.

Uniek ontwerp

Als familiebedrijf uit regio Tienen gaan we bij Hobin Woningbouw voor een persoonlijke aanpak, zowel met onze medewerkers als met u, de bouwheer. Van bij de eerste afspraak tot de uiteindelijke bouw en oplevering van uw woning nemen wij uw belangen en wensen ter harte.

Wij luisteren, inspireren, adviseren en helpen keuzes maken. Uw ideeën zijn essentieel voor ons. We bieden totaaloplossingen, optimaliseren uw ontwerp en werken actief mee in het volledige bouwproces. Van het opstellen van de plannen tot de service achteraf. Door te bouwen op maat, geven we de vrijheid om uw woning volledig te personaliseren. Elk huis wordt een persoonlijk pareltje! Onze recente kijkwoning en onze realisaties  kunnen alvast inspireren. 

Totaalaannemer

Als totaalaannemer nemen we bij Hobin Woningbouw & Renovatie de volledige coördinatie op ons en werken we met één aanspreekpunt voor al uw vragen. Het bouwteam zorgt voor een kwalitatieve uitvoering. Een vlotte communicatie, ook met u als bouwheer, staat bij ons centraal. 

Interesse in nieuwbouw projecten in Tienen van Hobin Woningbouw?Investeer in je nieuwbouw project met een BEN-woning

Duurzaam bouwen en renoveren

Bijna-energieneutraal is kiezen voor de toekomst. Door energiebewust én duurzaam te bouwen beschermt Hobin Woningbouw ook uw investering op lange termijn. Zowel bij nieuwbouw op maat als bij renovatie van uw bestaande woning, werken wij met energiezuinige materialen. Een win-win verhaal, zowel voor het milieu als uw portemonnee. 

Bijna-energieneutraal

Bouwen volgens de Bijna-Energie-Neutraal (BEN) principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen (en in heel Europa). Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Van bij het ontwerp hebben we oog voor de energiezuinigheid van uw woning. 

Ook onze eigen nieuwbouw projecten werken we volledig energiezuinig af!


Nieuwbouw projecten Tienen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x