Renovatie Hasselt

Heb je een renovatie in Hasselt? Welkom bij Hobin Woningbouw & Renovatie!

U wenst te verbouwen? Hobin woningbouw & renovatie verbouwt van ruwbouw winddicht tot volledig afgewerkt. Wij realiseren uw plannen binnen uw budget en binnen de gestelde termijn. Wij creëren uw (t)huis!


Lees onder de video meer over:

  • Renovatie op maat
  • Bouwkundige check
  • Renovatie premies
  • Kasten op maat
  • En nog veel meer andere interessante info...


Totaalrenovatie of uitbreiding van uw woning in Hasselt?

Renovatie op maat

Hobin Woningbouw is al jarenlang een sterke partner voor renovatie woning en verbouwingen op maat. Wenst u een totaalrenovatie van uw woning of kiest u uw bestaande woning uit te breiden? Hobin Woningbouw heeft heel wat kennis in huis om uw toekomstige of huidige woning eens grondig na te kijken en te adviseren of verbouwen voor u de beste oplossing is. Aarzel niet om ons hiervoor vrijblijvend te contacteren.

Bouwkundige check

Een grondige bouwkundige check van de woning is cruciaal om geen verrassingen te hebben achteraf. Voor sommige panden is het bovendien voordeliger om te kiezen voor afbraak en heropbouw (al dan niet aan 6% BTW). Op basis van de bouwtechnische check en een eerste indicatie van de werken die u wenst te doen, kunnen wij al een grove inschatting maken van het kostenplaatje dat u mag verwachten voor uw renovatie. Dit kan bepalend zijn voor de beslissing om een woning al dan niet aan te kopen, te renoveren of af te breken en herop te bouwen.

Totaalaannemer

Wanneer u beslist om met ons als totaalaannemer in zee te gaan, begeleiden we de volledige uitvoering - van bouwaanvraag (indien nodig) tot interieur. Wij plannen alle werken in van A tot Z, en kunnen aaneensluitend alle werken uitvoeren zodat u zo snel mogelijk weer kan verhuizen. Als totaalaannemer bewaken we bij Hobin Woningbouw uw budget mee en streven we naar een strakke timing. 

Renovatiepremies

Voor (totaal)renovaties gelden doorgaans ook heel wat bijkomende fiscale voordelen, gaande van een eventueel verlaagd BTW tarief, verminderde registratierechten en een resem premies waarop u aanspraak zou kunnen maken. Hobin Woningbouw helpt u met de administratieve voorbereiding van al deze premie-aanvragen

Kasten op maat

Elke renovatie is anders en vereist tevens specifieke interieuroplossingen op maat. Het gaat erom de ruimte op een nauwkeurige en intelligente manier in te richten en elke beschikbare m² te benutten met smaak en creativiteit. Hoe doen we dit? Door al van bij het ontwerp van uw woning met u mee te denken over opbergruimte. Kasten op maat kunnen hier een oplossing bieden.

Meer weten over renovatie woning in Hasselt via Hobin Woningbouw?


Bezoek onze kijkwoning in Tienen elke zondag van 14u tot 17u of contacteer ons voor een afspraak. Wij staan u graag te woord met een drankje en geven u graag een (t)huisgevoel.

Renovatie Hasselt - Hobin Woningbouw & Renovatie


Waarom renovatie woning met Hobin Woningbouw?

Bouwen en verbouwen op maat

Met 15 jaar ervaring in de bouwsector stappen we bij Hobin Woningbouw met veel plezier aan boord van uw woonproject in Hasselt. Woningen op maat van de klant bouwen en verbouwen, mensen begeleiden naar hun ultiem thuisgevoel: daar tekenen wij voor! 

  • Een huis op maat van uw levensstijl, smaak en budget. 
  • Op uw eigen bouwgrond of één van onze percelen. 
  • In een bouwstijl naar uw wens: van landelijke pastoriestijl tot hedendaags of tijdloos. 
  • Van traditionele tot eigentijdse materialen, van ingeburgerde tot nieuwe technieken.

Uniek ontwerp

Als familiebedrijf uit regio Hasselt gaan we bij Hobin Woningbouw voor een persoonlijke aanpak, zowel met onze medewerkers als met u, de bouwheer. Van bij de eerste afspraak tot de uiteindelijke bouw en oplevering van uw woning nemen wij uw belangen en wensen ter harte.

Wij luisteren, inspireren, adviseren en helpen keuzes maken. Uw ideeën zijn essentieel voor ons. We bieden totaaloplossingen, optimaliseren uw ontwerp en werken actief mee in het volledige bouwproces. Van het opstellen van de plannen tot de service achteraf. Door te bouwen op maat, geven we de vrijheid om uw woning volledig te personaliseren. Elk huis wordt een persoonlijk pareltje! Onze recente kijkwoning en onze realisaties  kunnen alvast inspireren. 

Totaalaannemer

Als totaalaannemer nemen we bij Hobin Woningbouw & Renovatie de volledige coördinatie op ons en werken we met één aanspreekpunt voor al uw vragen. Het bouwteam zorgt voor een kwalitatieve uitvoering. Een vlotte communicatie, ook met u als bouwheer, staat bij ons centraal. 

Interesse in renovatie woning in Hasselt via Hobin Woningbouw?


Renovatie Hasselt - Hobin woningbouw


Interieuroplossingen voor uw renovatie in Hasselt

Elk nieuwbouw- of renovatieproject is anders en vereist specifieke interieuroplossingen. Het gaat erom de ruimte op een nauwkeurige en intelligente manier in te richten en elke beschikbare m² te benutten met smaak en creativiteit. Hoe doen we dit? Door van bij het ontwerp van uw woning mee te denken over opbergruimte. 

Ons aanbod maatkasten

Maatkasten in alle pracht op de voorgrond als dat het interieur versterkt of eerder bescheiden op de achtergrond als dat beter past. Van dressing, wandmeubelen tot kasten op maat - het kan allemaal bij uw renovatie woning!  


Renovatie Hasselt
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x